Site Loader

Du har lyst til at give dit hjem en makeover, og du ønsker ikke, at hjemmet skal ligne alle andres. Der er mange forskellige måder at skabe et unikt hjem på. Man kan fx gå på vintagejagt eller male en væg i en smuk farve. Det kommer også an på, hvor langt du tør at gå. Man skal ikke være bange for at skabe noget unikt og anderledes. Før dette er muligt, skal man dog finde den perfekte lejebolig. Hvis du har held med dette, kan du skabe et unikt hjem.

Gå på vintagevagt

Hvis du skal have noget, andre ikke har er svaret vintage eller loppemarked. Hvis du skal kigge på fine vintagebutikker, er et godt sted Nørrebro. Gå på opdagelse i små stræder og find forskellige små butikker. Husk, at man ikke kan bedømme en butik udefra, når det omhandler genbrug. Man er nødt til at udforske, hvilket også er hele charmen ved det. At finde en nål i en høstak. Sommeren i Danmark byder på mange udendørs loppemarkeder, hvor danskerne sælger ud af deres ting. Her kan du finde de fineste ting, og det er også super hyggeligt og sjovt at gå på loppemarked. Tag en ven eller veninde med og snup en kaffe i hånden. Når du handler i vintagebutikker eller går på loppemarked, støtter du heller ikke overforbrugskulturen. Det er godt at genbruge, og ting kan sagtens få et nyt liv. Vintage og loppefund vil gøre dit hjem unikt.

Gå all in på farver

En let måde at skabe noget unikt på er at benytte mange farver. Man kan fx male en væg i en smuk lyserød farve. Eller måske i blå? Man skal ikke være farveforskrækket i sin boligindretning. Det giver hjemmet liv, at det hele ikke er i sort/hvid. Du kan også male dine gamle ikeamøbler i farver. På den måde giver du møblerne et nyt liv, og de bliver på samme tid unikke. Mal dine stole røde og din kommode mintgrøn. Selvfølgelig skal der også være en god balance, når man har farver i sit hjem, og det kommer an på, hvor meget man er til det farvede look.

Gør noget ud af børneværelset

Når man taler boligindretning, er det også vigtigt at tænke barnet med. Tit bliver børneværelser indrettet hurtigt og praktisk. Man bør gøre noget mere ud af børneværelset og også tænke på indretningen. Børn er glade for farver, og derfor kan I fx male en væg i fællesskab. Få barnets ønsker med og skab noget sammen. Køb flotte bamser, der ligger fint på sengen. En god boligindretning skaber glæde, og det er meget hyggeligere at være i sit hjem både for voksne og børn. Find smukke genbrugsting og gå all in på farver og børneværelset. Så er den helt sikkert hjemme.

Post Author: Daniel Mendoza