Site Loader

Hvilke faktorer spiller ind i forhold til hvem og hvad, vi mennesker tiltrækkes af? Er det mon individuelt hos hver enkelt af os, eller findes der noget specifikt ved det ydre eller indre, som vi alle har til fælles at blive tiltrukket af? Og hvorfor sker det, at vi kan blive sure over andres succes?

Andres kunnen og præstationer kan give stress indeni

Succes er nu engang beundringsværdigt. Det er det vi alle higer efter, om det gælder karriere, familieliv eller noget tredje. Vi måler også succes angående os selv og andre. Hvorvidt vi eller de opnår de forventninger, samfundet og vi personligt sætter op for os selv.

De fleste har oplevet at blive irriteret og føle en form for stress, hvis naboen, veninden eller et familiemedlem har opnået succes i en eller anden sammenhæng. Hvis du ikke selv er tilfreds med det, du præsterer, eller hvis du føler omverdenen forhindre dig i at have den succes, du kunne have. Du kan også føle en manglende kontrol som en del af jalousien, hvis området personen har fået succes inden for, er et ukendt område. Uden energien eller lysten er til at opnå noget nyt, må du bare i sådan en situation finde ud af, hvad det drejer sig om. Om det er nødvendigt for din selvopfattelse, at du går ud og opnår samme.

Kan man stadigvæk være med? Et godt billede på følelsen er at forestille sig et atletikløb. Løberen oppe forrest løber med en ro i tankerne om, at han eller hun kommer til at vinde. Han eller hun har jo for længst løbet fra de andre, og pludselig til ens overraskelse, er der en, der truer med at overhale lige før målstregen.

Ingen må kunne knække styrken inden i dig

Det kan ikke benægtes, at en indre ro er den anden faktorer, der spiller ind i, hvad vi tiltrækkes af. At man ikke flygter fra sig selv og prøver at være en anden. At alt, hvad man siger kommer naturligt frem og ikke blive fremprovokeret. Eksempelvis fra en indre følelse af ikke at være noget værd. Derfor forsøger man konstant på at bliver set, hørt og modtage kærlighed fra menneskene omkring sig. Se mere her, hvis du vil vide mere om, hvordan du kan fremstå ekstra aktiv over for ham.

For at have indre ro og hvile i sig selv, behøver du ikke altid bogstavelig talt at være fattet, bevidst eller fejlfri. At fortryde hændelser, være nervøs for eller usikker omkring noget er gældende for alle mennesker. Men at du tør stå ved tabubelagte og negative følelser, viser også, at du ikke er bange for at folks opfattelser eller modgang i det hele taget, vil slå din indre styrke ihjel.

Post Author: Daniel Mendoza